top of page

Om oss

En berättelse byggs upp

Helen & Mattias Homestyling & Consulting är ett företag som erbjuder många tjänster, men fokuserar på homestyling och badrums renovering, badrum för privata och kommersiella byggnader utifrån våra klienters önskemål och behov.

Vi har BKR våtrums behörighet. Grundat år 2020 och med bas i Jönköping är vårt team av hantverkare redo att ta sig an dina utrymmen i behov av renovering. Ring eller skicka ett meddelande så hör vi av oss med ett kostnadsförslag.

 

Det som särskiljer Helen & Mattias Homestyling & Consulting och vårt team är att vi alltid levererar perfekta resultat. Det är det är just kvaliteten som skiljer vårt företag från andra företag i branschen. Oavsett om du behöver en liten renovering eller funderar på något större byggprojekt, hör av dig med dina behov så kan vi hjälpa dig. En berättelse byggs upp. Helen & Mattias Homestyling & Consulting startades 2020 och har sitt säte i Jönköping.
 

Vårt mål är att skapa rätt känsla och lycka för just Dig som kund, när det gäller välja rätt material utefter era önskemål tillsammans med våra professionella kunskaper. Vi är rätt företag för dig om du vill renovera eller bygga ut ditt hem eller företag. Vårt team av erfarna murare, plattsättare, plattsättning och installatörer står redo att bygga och förverkliga din vision. Utöver homestyling erbjuder vi våra kunder murning! Murning ger en livslängd på fasaden men även ett vackert utseende på insidan i ett rum.

Ring oss och berätta vad du önskar så kan vi ta hand om resten.

Living%207_0%20(2)%20vardagsrum_edited.j
Vardagsrum
b027537eebbae6135a1d527fc11f0b9e hall.jp
Entré hall
svartvit-inredning
Finputsning
OIP%25252520fasad%25252520bilder1_edited
Fasadputs & Murning
bottom of page