Empty Room

Välkommen till Helen & Mattias Homestyling & Consulting

Att bygga på en stadig grund

 
Modern Bathroom

Om oss

Om oss

Mattias Homestyling & Consulting är ett företag som erbjuder många tjänster, men fokuserar på homestyling, bygga och renovera privata och kommersiella byggnader utifrån våra klienters önskemål och behov. Grundat år 2020 och med bas i Beddingestrand är vårt team av hantverkare redo att ta sig an dina utrymmen i behov av renovering. Ring eller skicka ett meddelande så hör vi av oss med ett kostnadsförslag.

 
32-Rustika-till-ultramoderna-badrumsidee

Klassiskt badrum

Vi arbetar proffiotenellt använder vårt talangfulla team här på Mattias Homestyling & Consulting bara de allra bästa materialen. Våra medarbetare levererar alltid goda resultat och du kan lita på dem i alla sammanhang. Vi bygger alltid på en stadig grund. Vi bygger kvalitet som håller.

 

Vad vi gör

Det som särskiljer Mattias Homestyling & Consulting och vårt team är att vi alltid levererar perfekta resultat. Det är det är just kvaliteten som skiljer vårt företag från andra företag i branschen. Oavsett om du behöver en liten renovering eller funderar på något större byggprojekt, hör av dig med dina behov så kan vi hjälpa dig.

Kund möte

Skräddarsytt för dig

Möten på arbetsplatsen

Endast den högsta kvaliteten

Renovering

Byggalternativ

Detaljer

Skräddarsytt för dig

 

Badrum

Badrum med träkänsla

Välj om du vill använda naturliga eller syntetiska material och väl sedan vilken färg du vi använda. Det är lätt att bli överväldigad av alla valmöjligheter, men vårt team av experter kan hjälpa dig och guida dig från en första idé genom hela beslutsprocessen till det färdiga bygget. Anlita oss så bygger vi åt dig på nolltid.

 

Helen & Mattias Homestyling & Consulting

Kvalitet i första hand

 

+46736422475

©2020 av Mattias Homestyling & Consulting. Skapat med Wix.com